Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/gjessing.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
Vælg en side

BIL KAMERA

DKK 599,00

Kameraet monteres nemt med et klik på den medfølgende sugekop-holder, der placeres ubesværet i bilens frontrude i passende højde, så kameralinsens 140 graders betragtningsvinkel får det ønskede udsyn til trafikken. Den 2,4” store lcd-skærm på kameraets bagside giver et full-view af det optagede, og betjeningen i real-time samt menuindstillingerne foregår ubesværet på enhedens store og lettilgængelige betjeningsknapper. Optagelser i mørke er heller ikke noget problem, da kameraets indbyggede Night-vision sørger for tydelige billeder selv under dårlige lysforhold.

Den smarte indbyggede G-sensor registrerer helt automatisk rystelser og andre påvirkninger og sætter øjeblikkeligt kameraet i gang med at optage en evt. hændelse. Kameraet skal udstyres med et hukommelseskort af typen SD/MMC, og vigtige begivenheder gemmes let ved tryk på enten en af betjeningsknapperne, eller hvis G-sensoren er blevet aktiveret, og dette forhindrer samtidig uønsket overspilning af gemt materiale. Tid og dato vises tydeligt på displayet, og bliver også automatisk overført til optagelserne. Den indbyggede mikrofon sørger for evt. vigtig lyd under optagelserne, og enheden kan om nødvendigt suppleres med ekstern mikrofon via 3,5 mm jack-stik.

Produktet forsynes helt enkelt med 12V fra bilens strømudtag ved hjælp af det medfølgende kabel, og ønskes optagelser overført fra enheden til en computer, kan det enten foregå direkte fra SD-kortet i passende port eller læser eller med det inkludererede USB-kabel.

En god hjælp til at huske og høre hvad der egentlig præcis skete under bilturen

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Dette smarte DVR dash-board kamera gør det muligt at filme din biltur nemt og bekvemt og så endda i 5 Megapixel fuld HD-format med hele 30 billeder i sekundet.

Yderligere information

Farver

Blå, Grå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BIL KAMERA”