FITNESSTRACKER ARMBÅND

DKK 599,00

Den indbyggede skridttæller gør hele dagen til en del af det samlede træningsprogram, da både skridt under rengøring af hjemmet og arbejdsdagen registreres minutiøst. Trackeren er naturligvis også udstyret med de obligatoriske funktioner såsom måling af distance, tid, puls og kalorieforbrænding, og du kan med lethed følge alle dine aktiviteter med en enkelt finger på den lille smarte touch-skærm. Men Fitnesstrackerens features stopper ikke der. En app gør det nemlig muligt at forbinde dit aktivitetsarmbånd med din Smartphone.

Uanset om du er øvet eller om du for nylig har taget beslutningen om, at gøre noget seriøst ved din form, opfylder denne Fitnesstracker langt de flestes behov, når der skal holdes skarpt øje med den daglige træning.

Denne tracker er konstrueret til at kunne følge med dig døgnet rundt under alle forhold og løbende give dig de informationer, som du selv vælger at ville have overblik over. Fitnesstrackeren er ekstremt let, og den bløde, smidige og justerbare gummirem gør det behageligt at have på i alle tænkelige situationer.

Der er sket meget med kravene til teknologien indenfor løbeure og aktivitetsarmbånd, og Fitnesstrackeren er absolut ikke en undtagelse indenfor kategorien, for dette produkt går elegant skridtet videre og bevæger sig langt ud over hvad man før anså som en standard aktivitets-partner.

Fitnesstrackerens app muliggør endnu flere funktioner og giver et øget overblik i dine programmer.

Følg let med i dine motionsaktiviteter eller søvnrytme via det avancerede App-interface eller modtag hurtigt beskeder på trackeren mens din smartphone ligger sikkert i lommen, når du fx modtager et opkald, en SMS eller når der er opdateringer fra Facebook, Twitter, Instagram eller andre sociale medier.

Det eneste tidspunkt Fitnesstrackeren behøver at forlade dit håndled er under opladning, som foregår let og hurtigt ved at hive selve trackeren ud af den justerbare gummirem, da dette synliggør den indbyggede opladers beskyttede USB-stik.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,