KRAFTIG 4500 LUMENS LYGTE

DKK 649,00

Lygten er som skabt til friluftsmennesket der ønsker at pakke let men alligevel ønsker at have det hele med til en hver tænkelig eller utænkelig situation der kræver pålideligt lys. Lys kommer du i hvert fald ikke til at mangle her, for lygten leverer imponerende 4500 lm fra de indbyggede XM-L2 lamper, som er effektive i op til 500 meters bestrålingsafstand.

Udover at være en yderst kompetent aluminiumslegeret LED-lommelygte i behageligt glidebestandigt design, kan den med lethed transformeres til en fakkel med dimmerfunktion ved at justere lygtens teleskophovede. Lysets intensitet/spot kan indstilles til ønsket optimalt niveau ved at zoome ind og ud ved hjælp af den indbyggede optik.

Lyset kan ved tryk på blot en enkelt knap indstilles til 5 forskellige og nyttige lys-modes. Herunder: højt lys, mellemlys, lavt lys, strobe og SOS. Udover den kraftige spotfunktion kan lygten også indikere en såkaldt oversvømmelsesbjælke.

Lygten er naturligvis vandtæt og henvender sig som før beskrevet til alle kvalitetsbevidste friluftsmennesker hvad enten det drejer sig om fiskeri, vandring, bjergbestigning eller camping, men den vil også være et stærkt supplement i hjemmet eller på arbejdspladsen til den kræsne, der ikke ønsker at gå ned på udstyr.

Som strømkilde kan brugeren vælge imellem at benytte 3 stk. AAA-batterier eller et enkelt 18650 Li-ion batteri ved at benytte den medfølgende adapter.

Kategorier: , ,